Industri

En effektiv varmeløsning kan være en god investering for mange virksomheder, specielt dem med industrielle formål.

Hvad enten der skal etableres et nyt anlæg eller et gammelt skal erstattes, så kan det give god økonomisk mening at undersøge mulighederne for optimering af varmeforbruget.

Skræddersyet løsning

Alle virksomheder er unikke og har forskellige behov. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at tilpasse installationen til jeres specifikke krav.

Vi kan bl.a. tilpasse størrelsen på installationen i forhold til pladsen og sørge for en effektiv transport fra brændselssilo til kedel, så I kan få den mest optimale og pålidelige varmeløsning.

Rådgivning - Vi er jeres sparringspartner

Vi tilbyder omfattende rådgivning hele vejen igennem processen, fra idé til færdigt projekt. Vores erfarne teknikere kan besvare alle jeres spørgsmål og vejlede jer i forhold til at vælge den rigtige varmeløsning, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Vi lytter til jeres krav og ønsker, så vi kan lave en løsning der er helt optimal for jer.

Kontakt os for at få en snak eller et møde om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Udnyt restprodukter

Vi kan lave varmesystemer der er velegnede til at bruge restaffald fra produktion. Vores ETA kedler kan bruge alt slags egnet træ, så længe det hugges til flis. Alternativt kan savsmuld og andet snedkerimateriale fyres med.

Det er en økonomisk og miljøvenlig måde at sænke jeres varmeregning på, samtidig med at det reducerer mængden af affald og udgifterne til bortskaffelse.

Link til brochure for industri