Varmeværker

Vi kan tilbyde store og fleksible varmeanlæg til forsyninger og varmeværker.

Fra idé til færdig varmeløsning – vi tager hånd om det hele.

Nøglefærdige løsninger

Med DBVVS Industri som samarbejdspartner til jeres nye varmeanlæg, er I sikret en komplet løsning hvor alt er taget hånd om. Vores koncept er at levere totalløsninger, hvor vi er med fra start til slut.

Vi lytter til jeres ønsker og behov, og sørger for at disse bliver opfyldt på den bedst mulige måde.

DB Industri er altid hovedentreprenør og står for alt kontakt med underleverandører, logistik, m.m. Vores kunder skal derfor ikke bruge tid på kontakt og planlægning med andre led end os, og kan i stedet fokusere på deres kerneforretning.

Fra 500 kW til 10 mW

Vi kan udvikle og opstille anlæg i alle størrelser, store som små. Fra mindre løsninger på 500 kW eller under, til store varmeanlæg på mange mW, så har vi mulighed for at sammensætte en løsning der passer til netop jeres behov.

Særligt store anlæg kan stille krav til plads og logistik, som vi kan hjælpe med at finde løsninger på. Læs mere om muligheden for totalløsninger, forneden.

Totalløsninger

Ud over at vi kan stå for alt der omhandler varmeanlægget, kan vi også hjælpe med at etablere bygninger og lagre som huser installationen. Hvad end der måtte være af udfordringer til plads og logistik, så finder vi en unik og økonomisk løsning.

Vi har stor erfaring med f.eks. etablering af flis- eller pillesiloer som automatisk fører brændsel over til en eller flere kedler. Vi kan også lave unikke løsninger til påfyldning, såsom bygninger med indkørsel til lastbil, tage med mekanisk åbne/lukke-funktioner til tipning fra lastbil, m.m.

Teknisk support og service

Vores erfarne teknikere står altid klar til at hjælpe med eventuelle tekniske udfordringer eller problemer, der måtte opstå. Vi kan yde fjernsupport eller afhjælpe problemer på stedet. Dette betyder, at vi kan løse problemer hurtigt og effektivt, uanset hvor installationen befinder sig.

Fjernsupporten giver os mulighed for at diagnosticere og løse problemer uden at skulle sende en tekniker til din placering.

Hvis problemet ikke kan løses på denne måde, har vi et landsdækkende netværk af servicepartnere, der kan hurtigt afhjælpe problemet.