Institutioner

Opvarmning er en vigtig del af den daglige drift for institutioner som skoler, efterskoler, sportscentre og lignende. En effektiv varmeløsning er ikke kun med til at skabe en behagelig og produktiv atmosfære, men kan også føre til store besparelser på energiregningen og reducere institutionens miljøaftryk.

Der er mange faktorer at overveje når det kommer til valg af varmeløsning. Vi har skrevet lidt om blot nogle få af dem, her på siden.

Økonomisk løsning

For mange institutioner er det vigtigt at vælge en økonomisk varmekilde. Varme er en stor udgift og der kan være mange penge at spare ved at få en effektiv og optimeret løsning. Vi laver altid fleksible varmeanlæg der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, for at sikre den bedste driftsøkonomi i det lange løb.

Hvis I har en gammel eller ineffektiv varmeløsning, kan det være en fordel at udskifte den med noget der er mere moderne og effektivt. Vi hjælper gerne med at regne på om det giver økonomisk mening at skifte. Kontakt os for at få et møde.

 

Driftsikkerhed

Driftsikkerhed er en af de vigtigste faktorer, der skal overvejes, når en institution vælger en ny varmeløsning. Dette skyldes, at en varmeløsning, der ikke fungerer korrekt eller er upålidelig, kan have alvorlige konsekvenser for institutionens drift og de mennesker, der bruger dens faciliteter.

Vores anlæg er fuldautomatiske og har indbygget sikkerhed i form af sensorer og alarmer, som kan registrere fejl og advarsler. Alt kan overvåges via internettet, hvilket muliggør fjernsupport. Fejlbeskeder kan også sættes op så man modtager dem på smartphone/tablet eller alternativt som email.

Fremtidssikrede anlæg

Det er vigtigt at tænke forud når man skal til at investere i en ny varmeløsning eller en opgradering af den eksisterende løsning. En ny varmeløsning skal holde i mange årtier og bør være så fleksibel som muligt, så den kan imødekomme skiftende behov.

Vi kan særligt fremhæve vores ETA kedler. Anlæg med ETA kedler kan meget enkelt udvides med flere, hvis behovet skulle opstå. De kan alternativt også bygges sammen med andre varmekilder, som f.eks. et andet anlæg eller solvarme. Den høje fleksibilitet er et kendetegn ved ETA og giver fantastisk fremtidssikkerhed.

Link til brochure for institutioner