ETA varmeløsninger

ETA er en førende producent af avancerede varmeløsninger. Virksomheden producerer en bred vifte af produkter, herunder træpillefyr, kedler til flis, elefantgræs m.m., samt tilbehør til opvarmningsanlæg.

DB Industri er officiel partner og forhandler af ETA i Danmark

ETA kedler

Om ETA

ETA er en østrigsk virksomhed, der blev grundlagt i 1998 og har specialiseret sig i produktion af avancerede varmesystemer. ETA er en af de førende producenter af pillekedler og biomassekedler i Europa.

Virksomheden er kendt for at levere højkvalitetsprodukter, der er pålidelige og energieffektive. ETA har et dedikeret forsknings- og udviklingsteam, der arbejder på at udvikle de nyeste teknologier til varmesystemer. Dette har resulteret i flere priser for deres innovative teknologier og adskillige patenter.

Kedlerne er særligt kendt for deres høje effektivitet, lave CO2-udledning og brugervenlighed. Disse kedler bruger henholdsvis træpiller eller flis og elefantgræs som brændstof, som er fornybare og bæredygtigte alternativer til fossile brændstoffer.

ETA har et bredt netværk af forhandlere og installatører i hele Europa og tilbyder også teknisk support, reservedele og service til deres produkter. Virksomheden lægger stor vægt på kundeservice og sørger for at opretholde et højt serviceniveau for at sikre kundetilfredshed.

Sidst men ikke mindst, så har ETA også et stærkt engagement i bæredygtighed og har implementeret miljøvenlige produktionsmetoder i deres fabrikker. Virksomheden er også aktivt involveret i at støtte miljøprojekter og initiativer.